Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužio ženina ljubavnika

'Uzeo mi je potenciju voodoo magijom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Frustrirani 57-godišnji Poljak tvrdi kako mu je ljubavnik njegove supruge, navodno voodoo svećenik, oteo ne samo brak, već i potenciju. Zadovoljštinu će stoga, potražiti na sudu.

Nakon što je otkrio da ga supruga vara s voodoo svećenikom Janusz Rewaka je postao impotentan. Tvrdi kako je poklonik crne magije na njegov seksualni život bacio prokletstvo. 'Suočio sam se s njim, no vidio sam da neću dobiti nikakve suvisle odgovore pa sam otišao. Tada je potrčao po meni počeo bacati nekakve trave. Govorio je nešto na nekakvom čudnom jeziku koji nisam razumio. Od tog trenutka sam u potpunosti impotentan', kazao je Poljak.  

Pročitajte i ovo Ilustracija DOBILA KAZNENU PRIJAVU Biznismenka iz Brodsko-posavske županije: Zaradila više od 200 tisuća eura prodajom ilegalnih lijekova za potenciju Slika nije dostupna 'Na obitelj Majoli bačeno je prokletstvo'

'Očito mu nije bilo dovoljno što mu je ukrao suprugu, morao je ukrasti i svu sreću koju bih eventualno imao u budućnosti. No barem ću dobiti zadovoljštinu na sudu kada mu sudac naredi da mi mora platiti kompenzaciju za gubitke koje sam pretrpio', kazao je Rewaka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene