Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tvrtka Bazenska tehnika d.o.o.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtka Bazenska tehnika d.o.o. specijalizirana je za projektiranje, izgradnju, montažu, rekonstrukciju i održavanje bazena, bazenske tehnike kao i maloprodaju i veleprodaju bazenske i wellness opreme.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija POSLJEDICE ENERGETSKE KRIZE Neki zatvaraju sportske objekte, Zagreb ide drugim putem: Poskupjet će ulaznice za bazene i klizališta, pogledajte kada i koje su nove cijene Ilustracija RAVNOPRAVNOST SPOLOVA U NJEMAČKOJ Grad dopustio kupanje u toplesu u bazenima: I dalje ima nezadovoljnih jer će ta mjera vrijediti samo za vikend

Dinamična i brzo rastuća tvrtka s mladim, ambicioznim te prije svega profesionalnim djelatnicima, nudi Vam cjelokupne usluge od planiranja i projektiranja do same izvedbe i održavanja Vašeg bazena, masažne kade, solarija ili saune kao i maloprodaju i veleprodaju bazenske i wellness opreme po pristupačnim cijenama.

 

Vođena poslovnom vizijom direktora te predanošću i marljivošću svih djelatnika tvrtka u vrlo kratkom vremenu premašuje poslovne kapacitete te svoje djelatnosti proširuje na prodaju bazenske i wellness opreme.
Vizija i način poslovanja prepoznati su i od mnogih inozemnih proizvođača bazenske opreme te tako tvrtka postaje generalni zastupnik za područje hrvatske slijedećih proizvođača:
- CCEI Francuska
- UWE Jetstream Njemačka
- IML Španjolska
- BvR Electronic Njemačka
- MCM Turska
- ASEKO Češka
- JTC Italija
- Descon Njemačka

 

 

Danas tvrtka Bazenska Tehnika d.o.o. predstavlja renomiranu tvrtku na području tehnologije bazena. Individualni profesionalni pristup svakom klijentu, pronalaženje optimalnog rješenja s obzirom na želje i mogućnosti, kvalitetno i profesionalno provođenje dogovorenog u konačni proizvod, redovit servis i održavanje te najdulje garancije na proizvod i rad - razlog su stjecanja sve većeg broja klijenta. Uvjerite se u našu kvalitetu te slobodno i bez ikakvih obveza posjetite naš prodajni salon u Dicmu i upoznajte se s tvrtkom i djelatnicima te osjetite našu pozitivnu energiju.
Konstantno praćenje tržišta, ulaganje u edukaciju djelatnika te prihvaćanje novih tehnologija na području djelatnosti tvrtke temelj su nastavka kvalitetnog rada.
Obratite nam se s povjerenjem,
Stručni tim tvrtke Bazenska Tehnika d.o.o.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene