Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TOMMY

Tommy zna što voliš

PR
PR
Ovog tjedna tvrtka Tommy je pokrenula novu komunikacijsku platformu, osmislila ju je agencija Bruketa&Žinić&Grey u suradnji s tvrtkom Valicon koja je vodila strateški dio projekta, naravno sve zajedno i uz superviziju Tommy tima odgovornog za provedbu nove komunikacijske platforme prema cjelokupnoj javnosti, te podršku medijske agencije UM Zagreb.

 Prva stvar koju će Tommyjevi kupci uočiti u novoj platformi jest novi slogan pa tako umjesto dosadašnjeg „Tommy, to mi treba“, slogan sada glasi “ Tommy zna što voliš“.

Nova je platforma vođena idejom da Tommy nije samo trgovina u koju ljudi dolaze po namirnice, već je mjesto susreta poznatih, prijateljskih lica, željnih pomoći. Oglasi zato komuniciraju emotivnu stranu namirnica.
Tako poma nije samo poma, nego je i bakina šalša; jabuka nije samo jabuka nego je i bakin kolač, a ni kruh nije samo kruh nego je i sendvič za balun. Korištenjem dijalekta, kampanja priča poznatim, domaćim jezikom, što dodatno pridonosi prisnosti.

Glavnu ulogu u televizijskome oglasu igra poznata Splićanka, glumica Marina Fernandez, koja utjelovljuje lik Kate, personifikacije Tommyja. Ova brižna i topla Dalmatinka postaje službeni glas i lik Tommyja u svim oglasima u kojima je Tommy trgovina gdje je namirnica uvijek nešto više od same namirnice.

Osim televizijskih, kampanju čine i radijski i vanjski oglasi te POS materijali u trgovinama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene