Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobijedili Iran

Messi dobio nevjerojatnu ponudu od okrutnih džihadista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunitski militanati, članovi ozloglašene terorističke grupacije ISIS (Islamske države Iraka i Sirije), čestitali su nogometnoj zvijezdi Lionelu Messiju na pobjedi nad 'zajedničkim neprijateljem' - Iranom.

Čini se kako Argentinci nisu bili jedini koji su slavili pogodak Lionela Messija u utakmici protiv Irana na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bliski istok u ratnom vihoru Napadnute američke vojne baze u Iraku: Ostvaruje se prijetnja Irana? Slika nije dostupna Promjena strategije Vraćen dio teritorija Ramadija, počeli zračni napadi u Palmiri - Oči uprte u Washington, što će odlučiti?

GORI OD AL-KAIDE 'Ameri su stvorili najokrutnije teroriste na svijetu'

Sunitski militanati, islamističke države na području Iraka i Sirije, ISIS  koji svakodnevno, provodeći nasilje preuzimaju kontrolu nad sve većim područjem, čestitali su nogometnoj zvijezdi na pobjedi nad zajedničkim neprijateljem.

Preko društvenih su medija članovi ove ozloglašene terorističke grupacije ISIS (Islamske države Iraka i Sirije) pohvalili su igru argentinskog reprezentativca, Lionela Messija te mu čestitali na pogotku protiv Irana u utakmici održanoj 21. lipnja. No osim čestitiku, Messiju je upućen i javni poziv za pridruživanje džihadu.

'ISIS čestita Messiju te ga poziva da se pridruži džihadu koji ga imenuje argentinskim ocem golova te kraljem Južne Amerike', napisala je skupina militanata na svojem Twitter profilu.

Uznemirujuće fotografije islamističkih militanata: Masovna egzekucija u Iraku

Prema pisanjima francuskih medija, pro-ISIS 'twitteraši', iznimno su aktivni od samog početka Svjetskog prvenstva u Brazilu, čak su i hakirali službeni profil Svjetskog prvenstva #WorldCup2014 kako bi promovirali svoje aktivnosti na području Iraka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene