Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječ na F

Što je to Dalaj-lama doista rekao?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dalaj-lama tijekom svog je govora na američkom sveučilištu Brown nasmijao svoju publiku.

Naime, Dalaj-lama je tijekom svog obraćanja publici na sveučilištu Brown na Rhode Islandu htio poručiti da, ukoliko se ne slažu s onim što on govori, svu njegovu priču jednostavno zaborave, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zanimljiva teorija VIDEO Putinovo novogodišnje obraćanje podiglo prašinu: "Čestitku je očigledno generirala umjetna inteligencija" Predsjednik Ruske federacije Vladimir Putin Na kongresu vladajuće stranke Putin održao prvi govor nakon objave kandidature za predsjednika: "Rusija će biti samodostatna sila ili je neće biti"

>> Dalaj-lama treći puta u Sloveniji: 'Čovjek mora ostati optimističan'

Obzirom da je stenograf pisao izjave Dalaj-lame, jer je govor pratilo oko 5600 ljudi, od kojih su neki predavanje pratili putem ekrana, zbunio se na tu posljednju izjavu. Dalaj-lama kazao je 'forget it', međutim, kazao je to tako da je zvučalo kao F*** it, pa ju je stenograf tako i protumačio.

Kasnije se sveučilište Brown ispričalo zbog pogreške svoga stenografa i kazalo kako je neupitno što je Dalaj-lama zapravo poručio. Kompletnu izjavu poslušajte u priloženom videu i prosudite sami što je Dalaj-lama uistinu rekao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene