Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na njemu i potpis

Sreća veća od svemira: Malom Afganistancu napokon stigao Messijev dres

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispadne li sve kako se ljudi u Afganistanskom nogometnom savezu nadaju, Murtaza Ahmadi uskoro će dobiti priliku i zagrliti svog idola.

Murtaza Ahmadi, petogodišnji Afganistanac koji je sve do jučer bio prisiljen nositi dres svog idola napravljen od plastičnih vrećica, napokon je dobio poklon kojem se toliko dugo nadao, pravu majicu Lionela Messija.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Slika nije dostupna Moć mreža Navodno ga i Messi traži: Tisuće žele otkriti tko je siroti dječak u dresu od vrećica

Svjedoče tome i fotografije koje su u četvrtak nešto iza podneva objavili administratri stranice na Facebooku UNICEF Afganistan, a na kojima je moguće vidjeti da je dres stigao i uz potpis ponajboljeg nogometaša svih vremena, člana Barcelona i argentinske reprezentacije.

Dodajmo kako je još uvijek aktualna i ideja upoznati Ahmadija s nogometašem čarobih poteza, odnosno kako čelnici Afganistanskog nogometnog saveza čine sve da dječaku ispune i tu želju.

Potvrdio je to i glasnogovornik saveza Sayed Ali Kazemi, koji je početkom veljače istaknuo kako će malenog poslati u Barcelonu ukoliko Messi, inače UNICEF-ov ambasador dobre volje, ne bude u mogućnosti doći u Afganistan. 

 

امروز مرتضی، به یکی دیگر از آرزوهایش رسید. لئونل مسی، ستاره فوتبال و سفیر حسن نیت یونیسف، یک توپ و پیراهن امضاء شده و پی...

Posted by Unicef Afghanistan on Wednesday, February 24, 2016
 

Murtaza Ahmadi with UNICEF Afghanistan Representative Akhil Iyer. As of today, Murtaza can proudly show off the new...

Posted by Unicef Afghanistan on Thursday, February 25, 2016
 

As of today, Murtaza Ahmadi can proudly show off the new signed jerseys and a football he received from UNICEF Goodwill...

Posted by Unicef Afghanistan on Thursday, February 25, 2016
 
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene