Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Spektakl!!! Karting groznica ponovo trese Zagreb!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje,

 Skupi ekipu i provjeri tko je najbrži u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu uz Crno Jaje i popuste do čak 57%!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vrijeme je za karting! Slika nije dostupna Brzi i mladi Ovo je najmlađi brendirani sportaš na svijetu!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na jednom je od najvećih INDOOR kartodroma u ovom dijelu Europe.

Uz uporabu kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata, rukavica i kombinezona, te nakon tehničkog brifinga biti ćete više nego spremni za rušenje svih rekorda ostvarenih na ovoj stazi!

Prva "indoor" staza u Hrvatskoj plod je iskustava i znanja Paola Gagliardinija, europskog i talijanskog karting prvaka te upravitelja većih europskih indoor karting centara. Staza širine od 6,0 do 8,0 m jamči idealan kompromis između zahtjeva i zabave!

Što više vožnji kupiš, to veći popust ostvariš! Povedite društvo i uživajte u adrenalinu i vrhunskoj zabavi i hrabro kao pravi tim u ovoj jedinstvenoj avanturi bez granica!!! Testirajte svoje vozačke sposobnosti te dokažite tko je od Vas pravi lider na prvom i najvećem indoor kartodromu u ovom dijelu Europe!!!

I nemojte čekati zadnji tjedan kako bi iskoristiti vožnje, već kupon iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji!!!

Kupite svoj kupon već sad jer ponuda je ograničena!!! Samo na www.crnojaje.hr!!!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene