Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije praznovjerje

Ptičji izmet mu stvarno donio sreću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novozelanđanin je odlučio okušati svoju sreću. Nakon što mu je ptica na glavi ostavila mali 'poklon' u obliku izmeta, kupio je loto srećku i osvojio 100 tisuća novozelandskih dolara ili oko 46 tisuća funti.

Anonimni muškarac sa sjevera zemlje tvrdi kako su mu prijatelji rekli da ptičji izmet nosi sreću. Zbog toga je kupio instant srećku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ČESTITAMO! Sretnik iz Hrvatske spremit će u džep gotovo milijun kuna! Poznato i iz kojeg je grada Slika nije dostupna OBJAVILA LUTRIJA Provjerite svoje listiće: Netko u Hrvatskoj osvojio je milijunski dobitak, poznato i u kojem gradu

'Mislio sam da su to gluposti, ali kako sam u džepu imao 5 dolara odlučio sam testirati svoju sreću. Kada sam vidio da imam točne brojeve i da sam osvojio 100 tisuća, nisam mogao vjerovati. S ovim dobitkom namjeravam započeti novi život. Namjeravam platiti sve dugove i jednostavno uživati u životu', rekao je.

>> VIDEO: Christchurch se ruši i nakon potresa

Muškarac je podrijetlom iz Christchurcha, grada pogođenog potresom u koji se sada namjerava vratiti, piše Telegraph. 'S ovim ću sredstvima pomoći i u ponovnoj izgradnji grada', dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene