Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u ringu

Prekidaj borbu! Boksač tako tukao protivnika da je tražio od suca milost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Što nije u redu s tobom?', upitao je Willis Meehan suca meča, bijesan zbog krvoprolića koje je dopustio.

Novozelanđanin Willis Meehan (20), nekadašnji ragbijaš koji se još uvijek nada da će i u tom sportu ostvariti karijeru, postao je jedna od sportskih priča mjeseca jer je poludio na suca boksačkog meča u teškoj kategoriji zato što je odgađao prekinuti borbu.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

Naime, Meehan je prije desetak dana u The Trusts Arena u Aucklandu tako tukao Leamyja Tysona Tata (41) da je to bilo ružno za gledati, međutim unatoč tome što je Tato stajao u ringu kao 'vreća mesa' i trpio strašne udarce, sudac je oklijevao s prekidom.

2 u 1 - vjenčanje i mlataranje: Svadbeno veselje preraslo u navijačku tučnjavu

Zabrinut za zdravlje protivnika, Meehan je na početku druge runde uzviknuo "prekidaj j****u borbu", a potom je otišao i zagrliti nesretnog suparnika koji je nekim čudom još uvijek stajao na nogama.

"Što nije u redu s tobom?", upitao je Meehan suca, a ostalo je nejasno i zašto ljudi iz Tatovog kuta također nisu ranije reagirali.

Meehan je, dodajmo, nekoć igrao ragbi za Sydney Roosterse, međutim izbačen je iz kluba nakon što je optužen za pljačku i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene