Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umislio

'Poslao' ga Isus autom u zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrdeći da ga je poslao Isus kako bi kaznio grešnike, jedan Nigerijac zabio se automobilom u parkirani zrakoplov u zračnoj luci na jugoistoku Nigerije, objavili su dužnosnici.

U incidentu nitko nije ozlijeđen i Nigerija nema problem sa sigurnošću, rekao je glasnogovornik uprave za zrakoplovstvo. SAD je uvrstio Nigeriju na popis zemalja koje moraju poboljšati sigurnosne mjere nakon što je Nigerijac Umar Farouk Abdulmutallab uhićen pod sumnjom da je prošloga prosinca pokušao dići u zrak američki zrakoplov pomoću eksploziva skrivenog u donjem rublju.

Pročitajte i ovo Sukob u Nigeriji Sukob Muslimana i Kršćana Krvavi vikend u Nigeriji: "Pronašli smo 113 mrtvih tijela" Screenshot Ukrali Božić VIDEO Uhićeni otmičari: Kidnapirali Isusa i sve snimili, za akciju imali zanimljivo objašnjenje

Glasnogovornik Akin Olukunle rekao je da je vozač probio dvoja zaštitna vrata u zračnoj luci Calabar i zabio se u zrakoplov Arik Aira, nakon čega su ga uhitili vojnici. Osumnjičeni je vikao da su svi Nigerijci grešnici i da se moraju pokajati za svoje grijehe. Tvrdio je da ga je u tu 'misiju' poslao Isus Krist. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene