Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici u čudu

Otišao je liječniku zbog bolova u trbuhu, ali se šokirao otkrićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez je otišao liječniku zbog bolova u trbuhu i krvi u urinu, no vijesti nisu bile onakve kakvima se itko nadao.

Kinez koji je deset godina bio u braku sa ženom iznenada je saznao kako je i on u stvari – žena.

Pročitajte i ovo He Jiankui, Kinesko južno sveučilište znanosti i tehnologije Nezakonita medicinska praksa Stvorio GMO bebe: Kineski znanstvenik koji je šokirao cijeli svijet osuđen na 3 godine zatvora Slika nije dostupna Provedeno krim istraživanje Kinez i Hrvat privedeni jer su u imotskom kafiću uzvikivali ''Za dom spremni''

Muškarac prezimena Chen otišao je doktoru zbog bolova u trbuhu, no nije očekivao da će mu posjet bolnici u Yongkangu u potpunosti promijeniti život, odnosno spol, piše International Business Times pozivajući se na Global Times.

Osim što se žalio na bol u trbuhu, 44-godišnji muškarac imao je i krv u urinu. No, kako su konstatirali liječnici, samo je dobio – menstruaciju.
'Imao je kratku kosu i bio je obučen u mušku odjeću. Ispočetka nismo mislili da je riječ o ženi', kazao je doktor Zhao za Global Times.

Chen nije imao Adamovu jabučicu ni bradu, ali je imao deformirani penis, ustvrdio je Zhao. Snimanje CT-om pokazalo je da Chen ima maternicu i jajnike te da je prema tome – žena, a to je potvrdio i test kromosoma.

Šokirao liječnike kada se živ pojavio s nožem od 20 cm zarinutim u srce!

Liječnici su mu otklonili tumor koji je imao u trbuhu zbog genetskog poremećaja. Chen pak tvrdi kako je oženjen 10 godina i kako je nije imao problema u seksualnim odnosima, no liječnici u to ne vjeruju.

On nije jedini muškarac kojemu su liječnici 'promijenili spol'. Prošle godine, također u Kini, jedan je 66-godišnji muškarac također otkrio da je žena kada je došao doktoru zbog bolova u trbuhu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene