Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad pred sudnicom

Samo je htjela izjavu, a dobila cigaretu u lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađa žena s djetetom u kolicima došla je na sud kao potpora prijateljici osuđenoj za ubojstvo, a onda je i sama dobila prijavu.

Televizijske kamere zabilježile su šokantan trenutak kada je prijateljica žene optužene za ubojstvo stisnula zapaljenu cigaretu novinarki u lice!

Incident se dogodio u Australiji, nakon ročišta na sudu u Cabooltureu. Novinarka Nine Networka Alex Bernhardt pokušavala je, zajedno s drugim novinarima, dobiti izjavu od žene koja je svjedočila u korist svoje prijateljice Stevee Jane Kennedy , kojoj se sudi za ubojstvo dečka.

Pročitajte i ovo Jozo Bekavac, brat Marka Bekavca Mjeseci užasa Brat hrvatskog kapetana zarobljenog u Turskoj: "Živimo u neizvjesnosti. Spomenuo je trgovinu drogom, a u zatvoru su najgori zločinci" Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Fotografija koja je uzdrmala internet - Što radi socijalna služba?

Mlađa žena je s jednom rukom gurala kolica u kojima se nalazilo malo dijete a drugom je rukom u kojoj je bila zapaljena cigareta, niti ne trepnuvši, zamahnula unatrag i doslovce je 'zalijepila' novinarki na obraz. Protiv neimenovane žene bit će podnijeta prijava.

Istu je novinarku prošle godine kantom hladne vode zalio muškarac za kojeg se sumnjalo da je prijetio ručnom bombom, piše Daily Mail.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene