Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SPORT VISION SRIJEDA

Novi najbolji dan u mjesecu za shopping

PR
PR
26.9. datum je kojeg trebaš zapamtiti!

 Jer samo u srijedu 26.9. Sport Vision ima svoju prvu Sport Vision srijedu u svim trgovinama i na Sport Vision webu

Pročitajte i ovo Ana Knežević VODIČ KROZ SNIŽENJA U lovu na popuste: Znate li koja su prava potrošača? PR Tri bogata menija na izbor GASTRO SENZACIJA - robotski restoran Bots&Pots u Zagrebu i CrnoJaje.hr u akciji donose 3 top menija po top cijeni!

Srijeda je to kada Sport Vision ima posebne popuste za kupce, a ovaj put riječ je o popustu od 30% na pune cijene brandova Champion, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Slazenger, Lotto i mnogih drugih .

Sve ljubitelje sporta i najnovijih trendova sportskog casual odijevanja posebno će razveseliti sniženje Champion i Umbro asortimana na punim cijenama. Umbro sa svojim nogometnim asortimanom po kvaliteti može parirati velikim konkurentima, a Champion je već dugo brand koji je na vrhu ljestvice s modelima kojima nisu odoljeli ni poznati, strani trendseteri.

Ukoliko već sada planiraš zimski odmor i odlazak na skijanje, nećeš pogriješiti s Ellesse brandom koji je također na sniženju te koji svojim dizajnom privlači sve ljubitelje sportske elegancije.

Trend s popustima nastavit će se svaku zadnju srijedu i u narednim mjesecima, no za dobar shopping iskoristi priliku već ove srijede, 26.9. i nabavite popularne brandove Champion, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Slazenger, Lotto i mnoge druge 30% jeftinije

Zaputi se u najbližu Sport Vision trgovinu u Zagrebu, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Bjelovaru, Koprivnici, Slavonskom Brodu, Dubrovniku, Šibeniku, Sisku, Karlovcu, Virovitici, Čakovcu i Vinkovcima ili posjeti Sport Vision web

Zapamti Sport Vision srijedu svake zadnje srijede u mjesecu jer će to prati novi najbolji dan za dobar shopping.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene