Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Malo su se zeznuli

Sjećate se ovog komičnog trenutka?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto prave kazahstanske himne, osvajačica zlatne medalje u Kuvajtu slušala je himnu iz filma koji je izazvao bijes cijele jedne nacije.

Dvije godine star video ponovno je aktualan na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Rudnik u Kazahstanu u kojem se dogodio požar Radnici evakuirani Užas u rudniku: U požaru poginula najmanje 21 osoba, za mnogima se još traga Slika nije dostupna Invazija Borata na Wembley

Kazahstanska streljaška reprezentacija ostala je u šoku nakon dodjele medalja i intoniranja himne zemlje pobjednice na natjecanju u Kuvajtu. Naime, osvajačici zlatne medalje, Mariji Dmitrienko, pustili su pogrešnu himnu. Umjesto prave - 'Meniñ Qazaqstanım', u prijevodu 'Moj Kazahstan', pustili su himnu iz popularne komedije 'Borat', piše BBC.

VIDEO Pogledajte što je morao odslušati kineski predsjednik, njemu u čast

Tu je 'himnu' skladao Sacha Baron Cohen za potrebe spomenutog filma izrugujući se iz Kazahstanaca i prikazujući ih zaostalima i zadrtima.

Sportašica je na postolju bez emocija odslušala himnu uz kiseli osmijeh na kraju. Bijesna kazahstanska reprezentacija odmah je tražila ispriku organizatora nakon čega je dodjela medalja bila ponovljena, ovaj put s pravom himnom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene