Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nikad više

Iznajmili su kuću i zaplakali od muke kad su vidjeli što (ni)je od nje ostalo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Par nije imao pojma da kuću iznamljuje za tulum na kojemu će nazočiti stotinjak ljudi. Procijenjena šteta premašuje čak 400 tisuća kuna.

Mark i Star King, par iz Calgaryja koji je poželio zaraditi par dolara sa strane tako što je iznajmio kuću preko vikenda putem internetske stranice AirBnB, ostao je zatečen kada se vratio u svoj dom i shvatio da postoji još samo 'tehnički'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ottawa Ubojstvo šokiralo predgrađe: U kući pronađeno šest tijela, četvero su djeca Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Naime, njihovi su gosti porazbijali gotovo sve što se porazbijati dalo, te prve procjene govore da je počinjena šteta veća od 400 tisuća kuna.

Mark i Star King su bili uvjereni da kuću daju u dobre ruke, zrelim osobama koje su stigle u grad zbog vjenčanja, pa tek naknadno doznali da im je kroz dom protutnjalo više od stotinu ljudi koji su tulumarili takvom žestinom da je i policija višekratno intervenirala.

"Policija nam je rekla da su u našem domu održane drogom inducirane orgije", izjavio je Mark King za lokalne medije, a o kakvoj je to zabavi bilo riječi posvjedočila je i susjeda Monica Zapshalla.

"Zamislite one razvratne tulume kakve viđamo samo u filmovima. E pa bilo je upravo tako. Samo sto puta gore!", kazala je žena, koja se također obratila za pomoć policiji kada je shvatila da se u inače mirnome susjedstvu događa nešto nesvakidašnje.

Pogledajte što je par zatekao u ponedjeljak navečer kada se vratio, pa k tome još ispred kuće ugledao policiju koja je intervenirala jer je na tulumu izbila opća tučnjava. 

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene