Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traumatično iskustvo

Iz WC školjke iskočila zmija i ugrizla ga za penis dok je obavljao nuždu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otišao je obaviti nuždu na WC, a izašao isprepadan i vičući: "Zmija! Zmija! Zmija!"

Muškarca je tijekom obavljanja nužde na WC-u, u Gani, za vrh penisa ugrizla velika crna zmija. Incident se dogodio u srijedu, a nesretnik koji je doživio neugodu je 34-godišnji Kwabena Nkrumah, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Poskok (Foto: Pixell) Kod Gračaca Ženu na groblju ugrizao poskok, bila je noć, a onda je naišao poštar... Poskok (Foto: Pixell) U park-šumi Musapstan Djevojku kod Zadra ugrizla zmija: "Ujela me dok sam spavala, vidjela sam je kako gmiže iz šatora"

Nkrumah ističe kako je smatrao da je bol koju je osjetio na penisu normalna, sve dok nije spustio pogled i vidio o čemu se zapravo radi. Panično je istrčao iz WC-a vičući kako je zmija unutra. Nastala je opća panika u kojoj su svi koji su koristili ostale prostoije u javnom WC-u istrčali van.

VIDEO U vrećici smrznutog graška pronašla zmijsku glavu

Zmija u WC-u samo je kap koja je prelila čašu, jer je stanje u tom javnom WC-u već ionako bilo prestrašno, ističe Nkrumah.

Nije poznato o kojoj vrsti zmije se radilo, no obzirom da je nesretni Nkrumah davao izjave nakon incidenta, vjerojatno se nije radilo o otrovnici. Nitko drugi nije potvrdio da je u javnom WC-u viđena velika crna zmija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene