Obavijesti Video Pretražite Navigacija
INA

INA Loyalty program okuplja već 200.000 članova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
INA cijeni vašu vjernost i kontinuirano nagrađuje vjerne kupce – nedavno su nagrađeni 100.000 i 150.000 korisnik programa, a sada i 200.000 korisnica, i to Ininom karticom u vrijednosti od 2000 kuna te direktnim članstvom statusa Gold u INA Loyalty programu.

 Na maloprodajnom mjestu INA Slavonski Brod-Svačićeva iznenadila ju je Opća opasnost, s kojom INA ima uspješnu suradnju. Pjevač grupe, Pero Galić pritom je izjavio: „Čestitamo dobitnici! Drago mi je što smo baš mi imali priliku razveseliti 200.000 člana jer smo i sami članovi INA Loyalty programa od samog početka i uživamo u već neko vrijeme u iznenađenjima i popustima.“
200.000 korisnica INA Loyalty programa Iva Letica, uz kontinuirane izazove i iznenađenja u sklopu programa, moći će uživati u pogodnostima statusa Gold – bilo kojem gastro proizvodu kao poklonu dobrodošlice, 15 lipa popusta po litri na sva Class Plus goriva, 10 lipa popusta po litri na standardna goriva, 15% popusta na auto kozmetiku te nadogradnji usluge pranja vozila. Ona je zahvalila Ini na lijepoj i neočekivanoj gesti: Meni je ovo super! Već neko vrijeme znam za INA Loyalty program i mislila sam da ću se kasno uključiti! Ali sad vidim da za INA Loyalty nikad nije kasno 😊 Nisam još proučila sve što se nudi, ali vjerujem da ću brzo snaći, jer koliko vidim aplikacija je jako jednostavna za korištenje. Teško će samo biti što odabrati iz bogate gastro ponude kao dar dobrodošlice, jer se sve čini primamljivo! Preporučam svima da instaliraju INA Loyalty!


JOŠ UVIJEK NISTE DIO INA LOYALTY ZAJEDNICE?

Vjerni kupci već neko vrijeme uživaju u Ininom novom programu vjernosti INA Loyalty. Koncept programa temelji na INA Loyalty mobilnoj aplikaciji, kroz koju kupci mogu sakupljati bodove prilikom kupnje na Ininim maloprodajnim mjestima i ostvariti popuste na proizvode i goriva, a nudi i brojne druge pogodnosti.

• Jednostavno, brzo i pregledno

U program se možete uključiti preuzimanjem INA Loyalty aplikacije, putem internetske stranice www.inaloyalty.hr ili tiskane pristupnice na maloprodajnim mjestima. INA Loyalty aplikacija je dostupna za Android i iOS pametne mobilne uređaje. Gotovo 70 % kupaca Ine koji su se već učlanili u program odlučilo se za mobilnu aplikaciju kao način na koji koriste svoje pogodnosti zbog njene jednostavnosti – uvijek je uz ruku prilikom svake posjete Ini te nudi digitalne kupone za popuste i nagrade.

• Nagrade dobrodošlice

Preuzimanjem aplikacije INA Loyalty postajete član statusa Blue i čeka te dar dobrodošlice – kava po izboru iz Fresh Cornera i 50 bodova na tvom Loyalty računu. U idućim statusima – Silver, Gold i VIP, pokloni dobrodošlice, nagrade i iznenađenja postaju još bolji.

• INA Loyalty Kontakt centar

U slučaju dodatnih pitanja, uvijek se možete javiti u INA Loyalty Kontakt centar na 0800 1112 ili na ina@loyaltyteam.com koji su kupcima na raspolaganju 0 – 24. Na web stranici programa www.inaloyalty.hr možete detaljnije proučiti što sve INA Loyalty nudi.


Najslađi zalogaji uz Fresh Corner i INA Loyalty

Pravi ljubitelji krafni napokon su došli na svoje – INA je pripremila pravu poslasticu iz Fresh Cornera! Možete uživati u čak četiri vrste okusa u paketu – fini lješnjak, nježna malina, ukusna pistacija i slasna čokolada! No, znate li da uz INA Loyalty možete i uštediti prilikom kupnji omiljenih krafni iz Fresh Cornera? Posjetite nas u INA Fresh Corneru, kupite posebno dvostruko pakiranje krafni u kutiji i uštedite 5 kuna! Ionako ćete se odlučiti za još kada ih probate, zato odmah iskoristite povoljniju cijenu dvostrukog pakiranja koju smo pripremili samo za članove INA Loyalty programa do 20. ožujka 2021.
Požurite u INA Fresh Corner i probajte ih sve!

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene