Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjedile na bogatstvu

FOTO: Redovnice prodaju bejzbolaša za 200.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Red rimokatoličkih redovnica iz Baltimorea, stavio je na prodaju kolekcionarsku kartu bejzbolaša Honusa Wagnera, koja je tiskana još između davne 1909. i 1911. godine.

Iako nije imale pojma o bejzbolu, a kamoli o spomenutom bejzbolašu, sestra Virginia Muller otkrila je kako je njegova kolekcionarska karta tražena roba i njezin red Sestara Notre Dame, odlučio je staviti na aukciju, piše AP.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 tragedija u Baltimoreu Šestorica radnika pala s mosta koji se urušio u rijeku: "Ne vjerujemo da ćemo ih pronaći žive" Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

Iako je karta u lošem stanju, očekuje se kako bi na aukciji mogla dostići vrijednost između 150 i 200 tisuća dolara. Eventualnu zaradu, planiraju podijeliti sa svojim redom rasprostranjenim u 35 zemalja po čitavom svijetu.

Karta koju prodaju dio je T206 serije, koja je zadnji put proizvedena 1911. godine. Poznato je kako u svijetu postoji oko 60 kolekcionarskih kartica s likom Wagnera. Sestra Muller u nevjerici je primila vijest o potencijalnoj vrijednosti predmeta. 'To je uistinu puno', zaključila je i dodala kako bi je šokiralo da se uspije prodati i za samo djelić navedenog novca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene