Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično natjecanje

FOTO Najluđe brade i brkovi svijeta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli je vikend održano je još jedno neobično natjecanje. Na istoku Francuske za titulu najbolje brade i brkova borilo se više od sto natjecatelja.

U francuskom gradu Wittersdorfu održano je Europsko prvenstvo brada i brkova. Snage su odmjerili najuporniji bradonje svijeta, a natjecanje je privuklo više od sto natjecatelja iz cijelog svijeta. Neki su svoje brade i brkove odlučili predstaviti u prirodnom obliku dok su neki otišli korak dalje i na svojim licima napravili prave umjetničke instalacije upotpunivši svoj izgled neobičnim kostimima i šeširima, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo PR oglas Završen prvi krug natjecanja METRO Junior Top Chef Brada - 2 "Bradate aukcije" Brade u Splitu padale u humanitarne svrhe: "Šest mjeseci je puštam, majka će mi biti najsretnija"

>> Upozorenje: Svi muškarci koji nose bradicu s brkovima krše zakon!

Puštanje brade i briga za nju postalo je vrlo popularno posljednjih godina, te se natjecanja poput ovog održavaju diljem svijeta, piše Huffington Post. Iako mnogi ova natjecanja uspoređuju sa sportskim natjecanjima i sami natjecatelji se tome smiju i kažu kako sport i uzgajanje brade nije nimalo slično. 'Što se ovoga tiče, jednostavno se morate smijati sami sebi', rekao je jedan natjecatelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene