Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Internet senzacija

FOTO Na što vaš podsjeća pročelje ove crkve?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Florida ima novu turističku atrakciju - crkvu čije pročelje neodoljivo podsjeća na lice kokoši ili pileta.

Church by the Sea ime je crkve u američkoj saveznoj državi Floridi, u gradu Tampa bay, koja je postala internet senzacija i turistička atrakcija zbog neobičnog izgleda pročelja.

Pročitajte i ovo Čuvari Kristova groba Velika tradicija U Betini se održava običaj čuvanja Kristova groba: Pazi se na svaki detalj, a biti dio toga posebna je čast Uskršnja jaja - 4 Tradicionalno na stolu Jedemo ih manje, a plaćamo više: Uskrs bez njih teško da je moguć

>> Made in Russia: Leteća crkva i svećenici padobranci

Navedena crkva, čiji toranj podsjeća na lice kokoši ili pileta, zbog svojeg je neobičnog izgleda zaradila naziv 'Florida chicken church'. Crkva je dobila i svoje fanove, a prolaznici često zastanu pored te crkve, kako bi komentirali njezin izgled, prenosi Huffington Post.

Iako im kokošji izgled pročelja nije bio izvorni cilj, upravo takav izgled pomogao je toj crkvi u skretanju pažnje čitavog SAD-a na sebe. Na internetu se otvara čitav niz rasprava o toj crkvi, a svima je želja doznati zašto pročelje te crkve izgleda kao lice kokoši.

Sami vjernici, koji redovito posjećuju tu crkvu, rekli su kako nisu bili niti svjesni da je njihova crkva postala internet senzacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene