Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loša navika

Električna cigareta izbila mu zube i raznijela jezik!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac s Floride oporavlja se u bolnici zbog teških ozljeda koje je zadobio kada mu je u ustima eksplodirala električna cigareta.

Tom Halloway, 57-godišnjak, iz Nashvillea sjedio je u dnevnom boravku i pušio električnu cigaretu. Ubrzo je njegova žena čula glasnu eksploziju. Rekla je kako joj se činilo kao da je u kući eksplodirala neka veća petarda, a zatim je čula vrisak svojeg supruga, prenosi wcti12.com.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uznemirujući podaci Djevojčicu (12) ovisnost dovela do inducirane kome, napravu je skrivala od majke pod tepihom: "Mislila sam da će umrijeti" Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

>> Ljuti vas smrad cigareta? To je zapravo vaš najmanji problem!

Nakon eksplozije u sobi je izbio i manji požar. Ekspolozija je Hallowayju izbila sve zube i otkinula dio jezika. Vatrogasni zapovjednik koji je primio poziv zbog navedenog incidenta, rekao je kako je razlog eksplozije najverojatnije neispravna baterija u cigareti, dodajući kako nikada nije vidio ništa slično.

On je izjavio kako ne postoji način da se utvrdi oznaka proizvodnje opasne cigarete, ali da je izgleda u pitanju litijska baterija, jer je vidio punjač u sobi u kojoj se dogodila eksplozija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene