Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri milijuna dolara

Dobio na lotu dok je čekao suprugu u shoppingu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad je jedan Amerikanac otišao u shopping sa suprugom, nije mogao niti slutiti da će mu to biti najsretniji dan u životu. Dok je ona kupovala špeceraj, on je zagrebao po listiću lutrije i dobio tri milijuna dolara!

David Settle iz Winston-Salema u Sjevernoj Karolini, posjeo je svoju suprugu na klupu kako bi joj rekao nešto važno, a ona se odmah bila pripremila na loše vijesti. No, suprug ju je uistinu iznenadio, a godine grebanja po listićima, prošle subote su mu se itekako isplatile. Ann Settle bila je izvan sebe od šoka i sreće na vijest kako je njihova obitelj bogatija za tri milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

>> Italija: Dobitak od rekordnih 178 milijuna eura na lotu

Suprug je dobitak podijelio popola sa suprugom, a prvu isplatu dobili su prekjučer i ona je iznosila 75.000 dolara, odnosno 51.003 dolara, nakon odbijenog poreza, prenosi Fox8. 'Nemamo zasad velikih planova. Živimo dan po dan', rekla je Ann Settle. Par je istaknuo kako će dobitak iskoristiti za pomoć obitelji, uključujući dvoje djece i dvoje unučadi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene