Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ugasio mu svjetlo

Teški nokaut u prvoj rundi: Cirkuski klaun poslao nesretnika u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žrtva neuspjelog trika prebačena je u bolnicu s potresom mozga.

Ben Garnham, 37-godišnjak iz velškog Blackwooda, završio je u ponedjeljak navečer u bolnici s potresom mozga zahvaljujući cirkuskom klaunu čiji je štos pošao po zlu. 

Pročitajte i ovo Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa" Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

Da stvari budu time gore, sve su to promatrala brojna djeca, uključujući i njegovu, koja su se silno uplašila kada su vidjela da leži bez svijesti.

"Problem je bio u tome što mi klaun uopće nije rekao što smjera, objasnio mi na što se pripremiti. No, lako za to. Naljutio sam se kada sam vidio snimku incidenta, pa nisu smjeli onako postupiti sa mnom. Iznijeli su me s pozornice kao vreću, bez da su pričekali liječnike. Pa valjda je najprije trebalo utvrditi imam li opasne ozljede glave, vrata i leđa, mogao sam ostati invalid", napisao je na svom profilu na Facebooku Garnham, koji je potvrdio da od cikusa ipak neće tražiti financijsku odštetu.

Priču treba zaključiti podatkom da je Garnhama nespretni klaun već sutradan nazvao da vidi kako je, te da su se dvojica muškaraca dogovorili za piće jednom kada se zdravstveno stanje žrtve popravi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene