Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CRO OrangeSponsorsYou

BORBA ZA EIFFEL U HRVATSKIM BOJAMA Malo nam fali, aktivirajte se svi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak u ponoć službeno je krenula borba Hrvatske na društvenim mrežama, kako bi svojom aktivnošću Eiffelov toranj presvukli u svoje nacionalne boje.

Borba još traje! Naime, Eiffelov toranj danas bi mogao svijetliti u bojama Hrvatske! U petak u ponoć službeno je krenula borba Hrvatske na društvenim mrežama, kako bi svojom aktivnošću Eiffelov toranj presvukli u svoje nacionalne boje na Euru.

#CRO

Pročitajte i ovo Atmosfera u Splitu uoči utakmice Velika utakmica Očekivanja navijača od Vatrenih iz cijele zemlje velika su, ali svi vjeruju u jedno: ''Kad je utakmica biti ili ne biti mi dolazimo od izražaja'' Slika nije dostupna Situacija normalizirana Policija evakuriala Eiffelov toranj zbog dojave o bombi, prijetnja je bila lažna

Boje zemlje čije se ime najčešće pojavljivalo na Twitteru, Facebooku i Instagramu do 21:30 sati obasjat će Eiffelov toranj ako taj dan igra njihova reprezentacija. Naši navijači jako su aktivni na mrežama, ali od ponoći se aktivnost i službeno broji. Prvi rezultati objavljeni su u 8 sati, a prema njima uvjerljivo vode Turci sa 62,2 posto. Hrvati su trenutno na drugom mjestu s 13,7 posto. Sudjelovati možete i vi ako objavite hashtag #CRO.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene