Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oporavak u 5 dana

Ustao iz mrtvih: Počeo pokazivati znakove života 45 minuta nakon smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tony Yahle (37) proglašen je mrtvim, a samo 45 minuta kasnije je počeo pokazivati znakove života te se nakon pet dana u potpunosti vratio u život.

Medicinske sestre su pripremale tijelo Tonya kako bi ga mogla vidjeti njegova obitelj. Tijekom pripremanja je počeo prikazivati znakove života, a probudio se pet dana kasnije.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

"U posljednjih 20 godina, nikad nisam doživio da smo nekoga proglasili mrtvim i onda se vrati u život. Zapravo, nikada nisam čuo za tako nešto", kaže kardiolog dr. Raja Nazir.

>>Pojavila se živa dva tjedna nakon svog pogreba

Doktori nagađuju kako je ovo uslijedilo zbog moguće virusne infekcije. "Uperio sam prstom u njega i rekao: 'Tata, danas nećeš umrijeti!"', rekao je njegov 18-godišnji sin Lawerence.

"Stajao sam tamo još nekoliko sekundi. Izašao sam da utješim obitelj i tada je počeo pokazivati znakove života", kaže Lawrence.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene