Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o obnovi maksimirskog stadiona?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić najavio je na aktualnom satu u Gradskoj skupštini kako će do kraja 2015. godine maksimirski stadion biti obnovljen.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija od 1. veljače HŽ ima važnu obavijest za putnike u Zagrebu: Dio vlakova se otkazuje, očekuju se znatna kašnjenja Prometna nesreća na Maksimiru Nesreća na Maksimiru Strava u Zagrebu: BMW-om se zabio u stup, ozlijeđene dvije osobe

Milan Bandić je pozvao zastupnike zagrebačke Gradske skupštine da podrže njegov prijedlog obnove Maksimira. Ima i plan kako financirati obnovu stadiona u kojeg su već 'ulupani' silni milijuni građana.

Bandić najavio obnovu Maksimira: Ovo je njegov plan!

'Krov će se financirati putem međunarodnog natječaja. Južna i istočna tribina će , također, na natječaj kojeg ćemo raspisati', kazao je Bandić te najavio rebalans proračuna za 2014. godinu kojim bi se trebala osigurati sredstva za sjevernu i zapadnu tribinu.

'Vrijeme je da riješimo taj vrući krumpir', poručio je Bandić na 10. Sjednici Gradske skupštine zastupnicima koji tek trebaju prihvatiti njegov prijedlog.

Što vi mislite o obnovi maksimirskog stadiona?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene