Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate ostavku Slavka Goluže?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavko Goluža više nije izbornik hrvatskih rukometaša…

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice? Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome?

Nakon šestog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Slavko Goluža je odlučio ne čekati odluku vodstva Hrvatskog rukometnog saveza već je sam otišao s mjesta izbornika. Bio je to najlošiji plasman Hrvatske još od 2003. godine i javnost je okrenula palac dolje izborniku koji je s hrvatskim rukometašima osvojio tri bronce na najvećim natjecanjima.

Slavko Goluža podnio ostavku: Javne kritike su prevelik teret za mene!

Ipak, s posljednja se dva natjecanja Goluža vratio bez medalje što je bilo dovoljno da mu navijači i mediji okrenu leđa. Odmah se nakon SP-a počeo u javnosti tražiti njegov nasljednik, a Goluža je izvrgnut žestokim kritikama.

'Očito nisam opravdao očekivanja hrvatske javnosti, te ostavkom želim odagnati svaki pritisak kojim se opterećuje Hrvatski rukometni savez, moji i naši igrači, ali ponajviše moja obitelj koja sve ovo vrlo teško proživljava'', poručio je između ostalog u svom priopćenju.

Kako vi komentirate ostavku Slavka Goluže?
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene