Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi vole programirati

VIDEO Oda računalnom programiranju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kratkom videouratku pojavljuju se velikani suvremene tehnološke industrije, ali i nekoliko ljudi iz drugih sfera života. Svima im je zajednička ljubav prema programiranju.

Neprofitna američka organizacija Code.org, čiji je osnovni cilj promicanje računalnog programiranja do mjere da ga žele uvaliti kao zaseban predmet u škole, objavila je videouradak s nekima od najvećih svjetskih faca iz svijeta računalnih tehnologija, ali i ostalih sfera života, koji svi redom naprosto obožavaju programiranje.

Pročitajte i ovo Princ i princeza od Walesa Promjene Otkriven prvi korak princa i princeze od Walesa: Kate je prva nakon princeze Diane Informatika, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Sve kasni Mjesec dana prije početka nove školske godine: Ministarstvo poništilo javnu nabavu računala

>> Baka Marguerite ima 104 godine, a Facebook joj NE DA da to objavi!

Među njima su gazda Microsofta Bill Gates, prvi čovjek Facebooka Mark Zuckerberg, tvorac Twittera Jack Dorsey, ali i glazbena posvuduša will.i.am, koji je nedavno upisao tečaj programiranja te košarkaš Chris Bosh, koji je programirao u srednjoj školi.

Svi su oni imali nešto za reći o svom omiljenom hobiju ili životnom pozivu, uključujući i zanimljive crtice iz djetinjstva.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene