Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zrakoplovna nesreća u SAD-u

U padu manjeg aviona poginulo četvero ljudi: "Nagnuo se lijevo pa desno, onda je nosom zaronio okomito u zemlju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U padu jednomotornog aviona na području Hilltop Lakesa u američkoj državi Teksas poginulo je četvero ljudi, javljaju lokalni mediji.

Avion je pao u nedjelju ujutro malo prije 11 sati, u blizini zračne luke Hilltop Lakesa, 190 kilometara sjeverozapadno od Houstona.

Pročitajte i ovo Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela Alen Šćurić gost Dnevnika Nove TV Zrakoplovni stručnjak: "Sve se svodi na odluku tog pilota koji je ipak neiskusna osoba, obično su prepotentni i kažu - mi to možemo"

Teksaški ured za javnu sigurnost izjavio je da su u padu aviona poginula sva četiri putnika. Šerif okruga Leon, Kevin Ellis, izjavio je da je avion pokušavao prisilno sletjeti na obližnji pašnjak te je bio u radiokontaktu s avionskom službom u trenutku pada.

Svjedok pada aviona za lokalnu je televiziju rekao da je avion letio izuzetno nisko prema tlu i da se čulo kako je motor u jednom trenutku stao, piše Daily Mail.

Justin DeLeon iz Hilltop Lakesa kazao je: "Preletio je područje na kojemu se nalaze štale. Nagnuo se lijevo, zatim desno pa opet lijevo. Kad je stigao na drugu stranu ravnice, nosom aviona zaronio je okomito u zemlju."

DeLeon je rekao da su on i još jedan muškarac otrčali do aviona kako bi vidjeli mogu li pomoći.

Avion je prije pada dosegnuo 5500 metara visine. Registriran je na KMAC Bravo LLC u Lafayetteu, Louisiana. Identiteti poginulih u nesreći nisu objavljeni. Odbor za nacionalnu sigurnost prometa izjavio je da istražuje slučaj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene