Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zlostavljanje: Dvogodišnjakinja zaražena gonorejom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija istražuje slučaj seksualnog zlostavljanja dvogodišnje Aboridžinke koja je zaražena gonorejom. Spolno prenosiva bolest otkrivena je nakon što je majka djevojčice primjetila iscjedak u njezinoj peleni.

Policija u Kimberleyju jučer je priopćila da će pronalaženje počinitelja biti iznimno teško, jer nije bilo poznato kada je djevojčica napadnuta, a za seksualno zlostavljanje još nemaju osumnjičenih.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Utrka s vremenom Potraga za nestalom djevojčicom Dankom: "Jedan pravac istrage još uvijek nije isključen" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Detektiv Graeme Johnston rekao je kako je potraga oteža i stoga što je dijete živjelo u 'otvorenoj zajednici' u okolici Fitzroy Crossinga u koju često dolaze i odlaze različiti ljudi.

Majka je djevojčicu dovela u bolnicu početkom prošlog mjeseca ali policija je obavještena tek dva tjedna kasnije i odmah pokrenula istragu o slučaju.

Dijete nema fizičkih znakova traume, a odredbe o medicinskoj tajnosti spriječili su policiji pristup popisu odraslih koji su u regiji pozitivni na gonoreju.

Detektiv Graeme Johnson rekao je kako se nekoliko članova obitelji dobrovoljno podvrglo testiranju na gonoreju i svi su bili negativni.

'Skrb nad djetetom imaju njegovi roditelji i ono ostaje s njima', rekao je detektiv Graeme Johnston.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene