Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POGLEDAJTE VIDEO

Komšić naglo prekinuo razgovor sa srbijanskim novinarom zbog provokacije o Srebrenici: "Onda ćete vi morati s nekim drugim raditi intervju"

Željko Komšić naprasno je prekinuo intervju i to zbog provokacije na temu Srebrenice. "Onda ćete vi morati raditi s nekim drugim ovaj intervju", izjavio je i napustio snimanje.

Predsjedatelj predsjedništva BiH Željko Komšić naglo je prekinuo intervju za novinsku agenciju Tanjug. I to zbog Srebrenice.

Novinar iz Srbije rekao je da se ne slaže s odlukom Haškog suda prema kojoj se u Srebrenici dogodio genocid. Evo kako je to izgledalo.

Komšić: "Genocid je počinjen, tako piše u presudama međunarodnog suda. Genocid. Nije strašan zločin. Strašni su neki drugi zločini bili. Ovo je genocid."

Novinar: "To je vaš stav ili...

Komšić: "To nije moj stav, to piše u presudama."

Novinar: "S kojim ste vi suglasni?"

Komšić: "Vi niste?"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BLOKIRANJE RADA PREDSJEDNIŠTVA Komšić: "Dodik je napredovao, od gusli Radovana Karadžića do harmonike"; Dodik: "Komšić i ja smo u njegovom kabinetu pili rakiju"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPET ZAISKRILO Dodik želi ukidanje jedinstvene vojske BiH i formiranje vojske RS, a Komšić ga optužuje za pobunu

Novinar: "Ja s tom presudom nisam suglasan."

Komšić: "Onda ćete vi morati raditi s nekim drugom ovaj intervju. Uživajte u Sarajevu."

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene