Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Uhićen šef u banjolučkoj bolnici zbog sumnje da je obljubio pacijenta

Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Bolnica, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bolnica, ilustracija (Foto: Getty) Galerija 1/2 >>
Načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje kliničkog centra u Banjoj Luci Darko Golić uhićen je zbog sumnje da je obljubio nemoćnog pacijenta.

"Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka zaprimili su prijavu da je u UKC Banja Luka počinjeno kazneno djelo 'Obljuba nad nemoćnim licem'.

Pročitajte i ovo Ilustracija EUFOR Althea NATO u susjednu zemlju šalje bataljun rezervnih snaga: "To je važna odluka za gašenje secesionističkih ideja" Milorad Dodik i Vladimir Putin Planira "ekonomsku uniju" Dodika baš briga za američke sankcije: "Imam druge prijatelje, Vučića, Putina i Orbana..."

Zbog sumnje da je učinio kazneno djelo uhićena je osoba inicijala D. G. U koordinaciji s Okružnim javnim tužiteljstvom Banja Luka poduzima se niz operativnih i istražnih radnji u cilju rasvjetljavanja svih okolnosti kaznenog djela", priopćila je Policijska uprava Banja Luka, prenosi Srpskainfo.

Nezavisne novine navode kako je riječ o muškarcu, ocu dvoje djece.

"Jutros smo od strane dežurnog osoblja obaviješteni da se zaposleni radnik prema pacijentu ponašao neetično i odmah smo obavijestili nadležne organe MUP-a RS kako bi se slučaj detaljno ispitao. Naša ustanova maksimalno stoji na raspolaganju nadležnim institucijama u utvrđivanju pune istine i odgovornosti i ako se utvrdi odgovornost, nitko od osoblja neće biti pošteđen", rekao je za Nezavisne novine Vlado Đajić, direktor UKC RS.

Negirao je da je riječ o maloljetnom pacijentu te naveo da će poduzeti sve zakonom predviđene mjere.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene