Obavijesti Video Pretražite Navigacija
EVAKUACIJE DVA DANA ZAREDOM

Drama kod susjeda: Zbog dojava o bombama u školama učenici na online nastavi

Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP)
Crnogorska policija, ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Crnogorsko ministarstvo prosvjete odlučilo je u utorak da će se nastava do kraja tjedna u svim srednjim i osnovnim školama u toj zemlji provoditi online, nakon što su sve obrazovne ustanove evakuirane dva dana uzastopce zbog lažnih dojava o podmetnutim bombama.

Kako je priopćeno, ta odluka donesena je na preporuku crnogorske Uprave policije, a učenicima se osigurava kontinuitet nastave.

"Crnogorsko ministarstvo prosvjete u suradnji s Upravom policije pravovremeno će obavijestiti javnost o svim daljnjim aktivnostima i preporukama. Također, i danas apeliramo na smirenost i pribranost svih građana te poštivanje instrukcija ministarstva i Uprave policije kako bismo zajednički doprinijeli stabilnosti u novonastaloj situaciji", piše u priopćenju.

Pročitajte i ovo Albin Kurti i Ursula von der Leyen Srbi i dalje na barikadama Premijer Kosova u jeku krize najavio kandidaturu za članstvo u EU-u: "Prirodno nam je mjesto u toj kući"

Na internetske adrese osnovnih i srednjih škola u ponedjeljak i utorak stizale su prijeteće poruke da su postavljene bombe, nakon čega je nastava prekidana, a učenici evakuirani.

Dojave su stigle su e-adrese ''Richard Ramirez'', a autor se predstavio kao Vladislav Pozdnjakov iz ruske ekstremističke grupe Muška država.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene