Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više od 500 kontakata

Završila u zatvoru zbog silovanja dječaka pa tamo otvorila TikTok i krenula u novi pohod

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena koja je u zatvoru zbog silovanje dvojice maloljetnika otvorila je TikTok preko kojeg želi upoznati nove prijatelje za dopisivanje. Iz zatvora kažu kako joj ne mogu ništa.

Miriah Vanlith osuđena je na 10 godina zatvora blizu Boisea u Južnom Idahou zbog silovanja 14-godišnjaka i 17-godišnjaka 2018. godine. Po javnom zapisu zatvorenika u Idahu, Vanlith je mamila djevojčice i dječake preko interneta.

Osumnjičena je i za zlostavljanje drugih dječaka, uključujući i 15-godišnjaka, ali je ta optužba odbačena zbog nagodbe o priznanju krivnje.

Svoje "žrtve" je kontaktirala isprva putem Snapchata i Facebooka, a onda se 8. srpnja pojavila i na TikToku, gdje traži prijatelje za dopisivanje.

Objavila je osam videa i ubrzo prikupila 33.000 pratitelja. Nije htjela otkriti kako je otvorila račun. Iako je njezin profil ubrzo suspendiran, neki ljudi su snimili isječke njezinih videa i objavili ih kako bi prikazali njezino odvratno ponašanje.

Pročitajte i ovo Zoran Marjanović jeziva tragedija Suprug srpske pjevačice osuđen na 40 godina zatvora zbog njenog stravičnog ubojstva koje je zgrozilo regiju

Pročitajte i ovo Charli D'Amelio i Mirta Miler SVI SMO Jesi se navukla? 8 znakova da si malo previše opsjednuta s TikTokom

Vanlith je rekla da je uspostavila više od 500 novih kontakata putem JPaya - komunikacijske usluge za zatvorenike, otkako je objavila TikTok koji je u međuvremenu uklonjen, zajedno s njezinim računom.

"U prošlosti sam napravila velike greške", rekla je Vanlith te dodala da je puno naučila i odrasla u posljednih pet godina.

"Preuzimam odgovornost za ono što sam učinila. Započela sam novo poglavlje svog života", ističe Vanlith. Unatoč tome što se telefoni u zatvoru smatraju krijumčarenom robom, dužnosnici su rekli da je ne mogu spriječiti, ali da ne podržavaju takvu komunikaciju, piše Daily mail.

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene