Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kopija loše kvalitete

Zaplijenjeno 10 tona lažnih čokoladnih bombona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dužnosnici francuske carinske službe objavili su da su na tržnici Rungis u predgrađu Pariza zaplijenili deset tona, odnosno oko 33 tisuće kutija čokoladnih bombona za koje se sumnja da su kopija popularne talijanske marke Ferrero Rochers.

Laboratorijski testovi pokazali su da su zaplijenjeni slatkiši bezopasni za zdravlje, ali da su kopija loše kvalitete. Pošiljka lažnih čokoladnih bombona dopremljena je u Francusku iz Turske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U SAD-u Marihuana može u kolače i kekse, ali ne u lizalice i bombone Slika nije dostupna Zloglasni Ku Klux Klan KKK im pred vrata ostavio vrećice s bombonima: 'Ne brinite se, osim ako...'

Glasnogovornica carinske službe rekla je da je riječ o prvoj zapljeni lažne čokolade u Francuskoj, dodajući da je pošiljka bila vrijedna oko 223 tisuće eura.

Carinska služba priopćila je da je najnovija zapljena potvrda trenda koji se pojavio posljednjih godina - umjesto luksuzne robe poput torbica i parfema, krivotvoritelji se sve češće odlučuju na proizvodnju lažnih svakodnevnih proizvoda poput hrane, lijekova ili automobilskih dijelova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene