Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neopreznost na djelu

Google ih pobrkao i izazvao DRAMU!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pop-zvijezda britanskog dance-pop sastava 'Steps', Ian 'H' Watkins, ponovno je bio krivo povezan s pedofilom Ianom Watkinsom iz benda Lostprophets i to od strane agencije za vijesti.

Izvršno uredništvo američkog časopisa 'E! Entertainment' ispričalo se Ianu H Watkinsu za ovakav propust, nakon što je njihovo internetsko izdanje 'E! Online' iskoristilo njegovu fotografiju ne bi li tako prikazali priču o pedofilskim ispadima frontmena Lostprophetsa, drugog Iana Watkinsa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Egiptu VIDEO Novinarka CBS-a: 200 muškaraca me tuklo i silovalo rukama Slika nije dostupna Prekinuto snimanje Tragedija na setu serije NCIS

Navečer se Ian oglasio na svom Twitteru u kojemu je jasno pokazao svoju isfrustriranost da ga se povezuje s krivom osobom, koja je, još k tome, iza sebe imala pedofilske ispade, prenosi PressGazette.

Ian H Watkins je napisao: 'SREDITE OVO @CBS News @google !!!! Vrlo sam uzrujan ... Ponovno !!!'

Čini se kako je do pogreške došlo zbog Google News-a koji je povezao CBS-ov izvještaj o suđenju Ianu Watkinsu s BBC-jevom fotografijom pjevača britanskog dance-pop sastava Steps.

Podsjetimo, Lostprophetsov frontmen, Ian Watkins osuđen je na 35 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja djece.


Pjevač svojim zločinima zgrozio svijet - Osuđen je na 35 godina zatvora!

Googleov glasnogovornik je izjavio kako se za neke pretrage fotografija Iana H Watkinsa pojavljuje nakon što je fotografija pogrešno iskorištena, za koju su mu se ispričali te kako trenutno proučavaju gdje je konkretno došlo do propusta kako bi otklonili tu pogrešku.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene