Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Los Angeles u strahu:

Za informacije o pomahnitalom policajcu milijun dolara nagrade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak milijun dolara dobit će onaj tko policiji pruži informacije koje će dovesti do uhićenja pomahnitalog policajaca iz Los Angelesa.

Šef losangeleske policije Charlie Beck rekao je kako su sredstva za nagradu prikupljena iz privatnih donacija, policijskih sindikata te iz drugih doprinosa. Milijun dolara najveća je svota koju je ta policija ikad ponudila kao nagradu u kriminalističkoj istrazi, javlja Reuetrs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu

Potraga za 33-godišnjim policajcem Christopherom Dornerom traje već nekoliko dana, a Beck ju je opisao kao najveću potragu koja se dogodila na području Los Angelesa.

Potraga za Dornerom većim se dijelom odvija na snijegom pokrivenoj planini na području San Bernardina, istočno od Los Angelesa, od kada je vozilo koje mu pripada pronađeno napušteno i u plamenu u blizini popularnog skijališta Big Lake.

>> Sheen poručuje policajcu ubojici: 'Naći ćemo rješenje'

Vozilo je pronađeno na tom mjestu nekoliko sati nakon što je Dorner pucao na dva policajca te kasnije iz zasjede napao još dva policajaca. Pri tome je jednog policajca ubio, a drugog teško ranio.

U manifestu od nekoliko stranica koji je Dorner objavio na svojoj Facebook stranici prošli tjedan, tvrdi da je pogrešno otpušten iz losangeleske policijske postaje u rujnu 2008. godine te je prijetio brojnim policajcima i njihovim obiteljima nasilnom osvetom.

Dorner je osumnjičen za prošlotjedna ubojstva službenika osiguranja na kampusu i njegove zaručnice, kćeri umirovljenog kapetana losangeleske policije kojeg je okrivio u manifestu za svoj otpust.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene