Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U ITALIJI

Jeziva nesreća: Starija gospođa šetala psa pa je udario kombi. Dok joj je vozač pomagao, pokosio ju je terenac i vukao čak osam kilometara

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Bizarna prometna nesreća dogodila se u Italiji. Vozilo je udarilo ženu, a prilkom pužanja pomoći drugo vozilo je projurilo, zakvačilo ženino tijelo i vuklo ga punih osam kilometara. Vozač je uhićen.

Policija regije Marche u Italiji pronašla je vozača koji je u subotu vozilom vukao 81-godišnju ženu punih osam kilometara do obalnoga grada Senigallije. Njezino mrtvo i izmrcvareno tijelo pronađeno je pored ceste.

Policija je otkrila bizarne detalje nesreće, prema kojima je nesretna žena šetala psa preko ceste te ju je najprije udario kombi, čiji se vozač odmah zaustavio da bi joj pružio pomoć.

U tom trenutku naišlo je drugo vozilo, koje je "zakvačilo" tijelo žene i odvuklo ga dalje. U trenutku nesreće padala je jaka kiša i vidljivost je bila iznimno loša, piše agencija Ansa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog lošeg vremena Tragedija u Italiji: U padu helikoptera sedam poginulih, među njima i četveročlana obitelj

Policija je uspjela pronaći vozača drugog vozila, terenca. Riječ je o 60-godišnjaku iz Jesija u regiji Ancona, a tereti ga se za ubojstvo u prometu, nepružanje pomoći i bijeg s mjesta nesreće. Prometna policija pronašla ga je u roku od 48 sati na temelju svjedočenja i videonadzora na prometnicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija udarili ih šleperi Otkud konji na autocesti? HAC podnosi kaznenu prijavu, spominju i migrante: "Nema govora o našem propustu"

Istragom je obuhvaćen i onaj prvi vozač kombija jer još uvijek nije jasno što je točan uzrok smrti 81-godišnje žene, a više detalja bit će poznato nakon obdukcije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene