Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OD KOSOVA DO RUDNIKA

Vučić: ''Našli smo još zlata, ali da ne govorim gdje - sjatit će se svi, znamo nas dvoje gdje je to''

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
Novo pronalazište zlata otkriveno je na još jednoj lokaciji u Srbiji, pohvalio se srpski predsjednik Aleksandar Vučić, ali točno mjesto pronalaska nije želio objaviti.

Plan za Kosovo koji su Washington i Bruxelles stavili pred Beograd postao je de facto pregovarački okvir za ulazak Srbije u Europsku uniju, izjavio je srpski predsjednik Aleksandar Vučić u ponedjeljak u obraćanju javnosti poslije sastanka s ministrima u vladi Srbije.

Nakon što je upozorio na niz političkih i ekonomskih posljedica ako plan za Kosovo ne bude prihvaćen, Vučić je na kraju konferencije za medije objavio da je u Srbiji pronađeno novo nalazište zlata, piše Nova.rs.

''Objavili ste da je pronađeno zlato u Žagubici. Imam jednu dobru vijest. Našli smo još jedno mjesto u Srbiji s puno više zlata, ali da ne govorim točno još, sjatit će se svi'', kazao je i dodao: ''Zna nas dvoje gdje je to mjesto. Ne pokušavajte to saznati dok ne dođemo raditi svoj posao. Inače, kako se sazna, skoči cijena svega puta 10, puta 50."

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić OBRATIO SE JAVNOSTI Vučić poručio da Srbiji prijete teške posljedice ako ne prihvati plan za Kosovo

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OBNOVA U TIJEKU U ovom hrvatskom gradu vlada prava pomama za nekretninama, kuće se prodaju kao da su od zlata: "Ne pitaju za cijenu"

"Prema prvim preliminarnim izvještajima, radi se o jednome od prvih sto nalazišta u cijelom svijetu. Da smo imali pameti iskoristiti litij, bili bismo kao Bolivija. Samo je Srbija donijela genijalnu odluku da sebi puca u nogu. Mi ćemo svoj posao raditi, naše je da budemo zabrinuti. Narod Srbije zna da će ovo biti teška godina za nas, ali što da radimo. Iz ove kože ne možete, a preživjela je Srbija i pobijedila u mnogo težim prilikama, pobijedit će i danas", poručio je Vučić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene