Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S udaljenosti od 600 metara

Putin se latio puške: Zapucao iz kalašnjikova i pogodio tri od pet meta

Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 3
Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 3 Afp
Aktualno Galerija Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 2 Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 2 Foto: Afp Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 3 Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 3 Foto: Afp +0 Vladimir Putin puca iz kalašnjikova (Foto: AFP) - 1 Galerija 1/3 >>
Ruski predsjednik Vladimir Putin osobno je isprobao novu opremu svoje vojske nedaleko od Moskve, a sve su zabilježile kamere.

Novi mačo pothvat ruskog predsjednika Vladimira Putina. Na poligonu za gađanje uzeo je u ruke poluautomatsku snajpersku pušku koju je proizveo Kalašnjikov.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi Ruski predsjednik Vladimir Putin - 2 Nije odao počast Kremlj tvrdi da je Putin ožalošćen: "Malo je vjerojatno da itko razumije kroz što on prolazi"

Putin je u mete udaljene 600 metara ispalio pet hitaca, a ruski mediji izvijestili su da su od toga tri pogodila mete. Ruski predsjednik nakon gađanja u srijedu je razgledavao i ostalu vojnu opremu na izložbi Kalašnjikov koncerna u blizini Moskve.

Podsjetimo, Putin je opet počeo raditi na svojoj popularnosti u Rusiji nakon pada rejtinga. Povjerenje u Putinovo predsjedništvo, koji je obećao da neće povećati dobne granice za umirovljenje, opalo je na 64 posto u kolovozu s 80 posto u svibnju, rezultati su to državne ankete VTsIOM.

Stoga je ruska televizijska postaja koju kontrolira Kremlj, pokrenula je novu tjednu emisiju posvećenu predsjedniku Vladimiru Putinu kako izgleda s namjerom podizanja njegove popularnosti koja je u velikom padu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene