Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vjerska policija na smrt pretukla Saudijca jer je pio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina pripadnika tzv. vjerske policije za čuvanje ćudoređa i islamu konformnih vrijednosti navodno je u Rijadu u Saudijskoj Arabiji na smrt pretukla 28-godišnjeg muškarca kojeg je optužila da je pio alkohol, objavio je list "Arab News" u nedjelju.

List izvješćuje da su bradati čuvari iz državnog tijela za poticanje vrlina i sprječavanje grijehova još u četvrtak nasilno upali u kuću ubijenog muškarca u Rijadu u kojem se nalazio stradali 28-godišnjak s nekolicinom svojih prijatelja i rođaka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U Republici Srpskoj Arapi kupuju napuštenu zemlju posavskih Hrvata Slika nije dostupna NAKON SARAJEVA INVAZIJA NA BIH? Državljani arapskih zemalja masovno kupuju zemljišta i kuće u središnjoj Bosni

Čuvari morala već duže su uhodili i promatrali pokojnog sumnjajući da prilikom druženja u svojoj kući konzumira i alkoholna pića. 

Kad su provalili i uhvatili ga in flagrante delicto, naime s bocom alkohola u ruci, premlatili su ga tako da je od posljedica batinjanja umro, piše list.

U međuvremenu je, navodi Arab News, otvorena istraga protiv
pripadnika vjerske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene