Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suprostavili se Erdoganu

VIDEO Tučnjava u parlamentu: Letjele boce, tukli se šakama i nogama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tučnjave u parlamentima diljem svijeta postale su sve češća pojava. Čini se kako ni turski zastupnici nisu uspjeli sve riješiti riječima pa su poletjela šake i boce.

Turski parlamentarni zastupnici zanijeli su se tijekom današnje rasprave o vladinom nadzoru nad imenovanim sucima i državnim tužiteljima. Uskoro su poletjele boce vode, ali i šake pa i poneki udarac nogom.

Pročitajte i ovo Recep Tayyip Erdogan Čestitao Putinu na pobjedi Turski predsjednik Erdogan: "Turska je spremna pomoći kako bi Rusija i Ukrajina započele pregovore" Slika nije dostupna Nakon kritika na račun Erdogana Masovna tučnjava u turskom parlamentu, zastupnici se popeli na klupe i udarali jedni druge

VIDEO Parlamentarci se gađali bocama i vodenim bombama

Sukob je izbio u trenutku kada se trebao sastati odbor za pravosuđe i raspraviti o prijedlogu zakona vladajuće stranke premijera Erdogana prema kojoj bi vlada imala veću kontrolu nad pravosuđem, javlja Reuters.

Očevici kažu kako su šake poletjele kada je u parlament stigao predstavnik sindikata pravosuđa s peticijom koja se suprotstavlja Erdoganovu prijedlogu zakona zbog protuustavnih elemenata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene