Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Plesale i pjevale

VIDEO Trenutak u kojem se pozornica ruši pod nogama učenica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednoj katoličkoj srednjoj školi za dječake u Anaheimu, na jugu Kalifornije, dogodila se nesreća u kojoj je ozlijeđeno 25 učenica, koje su nastupale u toj školi.

Tijekom završne točke nastupa učenica srednje škole Rosary iz istog gradića, koja je sestrinska škola srednje škole Servite za dječake, popustio je središnji dio pozornice i došlo je do nesreće u kojoj je 25 učenica zadobilo lakše ozljede.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Učenice su plesale i pjevale pred muškim kolegama u školi Servite, a trenutak u kojem se dogodila nesreća, uhvaćen je i kamerom mobitela iz publike.

VIDEO Kaos u Londonu: Urušio se krov kazališta, nekoliko desetaka ozlijeđenih

Lokalna policija kao najvjerojatniji uzrok nesreće navodi previše učenica na bini, koja nije izdržala opterećenje, prenosi AP. Policija istražuje i dokumentaciju te dozvolu za pozornicu, kako bi utvrdili je li u papirima navedeno ograničenje opterećenja ili broja osoba koje se mogu naći na njoj odjednom.

Oko 500 učenika i roditelja nalazilo se u dvorani u trenutku nesreće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene