Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Heroj iz podzemne

VIDEO Skočio na tračnice da spasi muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je vidio da stariji muškarac pada na tračnice u podzemnoj željeznici u Philadelphiji, 32-godišnji Christopher Knafelc skočio je kako bi mu pomogao iako je znao da svaki trenutak treba naići vlak.

Policija u Philadelphiji zbog ovog je nesebičnog djela proglasila Christophera Knafleca herojem. On je naime čekao vlak u četvrtak popodne i vidio kako je jedan muškarac pao na tračnice. Skočio je da mu pomogne, iako je znao da za nekoliko minuta dolazi vlak, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

'Imao sam plan. Ako vlak dođe i prije nego dođe pomoć, zakotrljat ću ga s tračnice na kojoj je ležao, rekao je Knafelc. No, za to nije bilo potrebe budući da je promet obustavljen. Ipak, opasnost je još uvijek postojala jer je mjesto na kojem su ležali bilo udaljeno tek nekoliko centimetra od tračnice pod naponom.

>> Strava u New Yorku: Djevojka gurnula muškarca pod jureći vlak!

S muškarcem je Christoper ostao dok nisu stigli vatrogasci te mu je pridržavao glavu i vrat. Istražitelji još ne znaju uzrok pada muškarca koji je odvezen u bolnicu u stabilnom stanju. 'Nije mi zahvalio, ali znam da je zahvalan: Ne mogu zamisliti da mu nisam pomogao', rekao je Knafelc novinarima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene