Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Zbog premijerovih putovanja

VIDEO Potukli se zastupnici: 'Kolege, ovo nije boksački ring!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica zastupnika u moldavskom parlamentu potukla su se tijekom rasprave o troškovima premijerovih inozemnih putovanja.

Usred žustre rasprave o načinu na koji se u Moldaviji troši novac poreznih obveznika, u tamošnjem je parlamentu došlo do tučnjave dvojice zastupnika iz suprotstavljenih političkih opcija.

Pročitajte i ovo Europski parlament sdp objavio liste DIP od ponoći prima kandidature za Europski parlament, za kršenje izborne šutnje ozbiljne novčane kazne Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

>> 'Ultimate fight' u parlamentu: Šake letjele na sve strane!

Kako javlja Vancouver Sun, prvi je počeo zastupnik vladajuće koalicije Alexandru Cimbriciuc, gnjevno od sebe odgurnuvši komunističkog zastupnika Iuriea Munteana, koji ga je navodno izazvao psovkom. Muntean mu nije ostao dužan te mu je uzvratio boksačkim potezom, udarivši ga šakom u lice.

Konkretniji fizički obračun ipak je spriječen, s obzirom da su se oko dvojice zastupnika brzo sjatile njihove brojne kolege kako bi ih razdvojili. Šef parlamenta je preko mikrofona poručio: 'Kolege, molim vas sjednite, ovo nije boksački ring'.

Inače, na dnevnom redu parlamenta bila je cijena brojnih inozemnih putovanja premijera Vlada Filata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene