Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVIČNO KRVOPOLIĆE

VIDEO Pogledajte trenutak kada je 18-godišnji napadač ušao u osnovnu školu: Prije krvavog pohoda upucao i svoju baku

Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 2
Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 2 ALLISON DINNER
Aktualno Galerija Ilustracija (Foto: AFP) Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 6 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 6 Foto: ALLISON DINNER Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 5 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 5 Foto: ALLISON DINNER Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 4 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 4 Foto: ALLISON DINNER +2 Pucnjava u osnovnoj školi u Teksasu - 3 Galerija 1/7 >>
Stravičan pokolj u SAD-u. 18-godišnjak je ubio 21 osobu, a upucao je i svoju baku uoči napada. Nakon pucnjave u osnovnoj školi u Teksasu napadač je ubijen.

U osnovnoj školi u Teksasu oko 12:20 po lokalnom vremenu 18-godišnjak je ubio 19 djece i dvoje učitelja, a prije krvavog napada na školu upucao je svoju baku, koja je u kritičnom stanju u bolnici.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Ilustracija Čeka se reakcija Rusije Pentagon priznao: Isporučili smo Ukrajini vrlo moćno oružje

Dva policajca su lakše ranjena, a napadač je ubijen nakon što je intervenirala policija. Vlasti vjeruju da je djelovao sam.

''Za ime božje, kada ćemo se suprotstaviti lobiju industrije oružja'', zavapio je američki predsjednik Joe Biden nakon krvoprolića, najsmrtonosnijeg napada u američkim osnovnim školama nakon 10 godina.

Napadač je nekoliko dana uoči napada na društvenim mrežama objavio fotografiju dvije puške.

Društvenim mrežama se dijeli video na kojem se vidi trenutak kada je napadač ušao u osnovnu školu, prije nego što je krenuo ubijati nevine žrtve.

Napadač je imao 18 godina.

 

 

Novosti o pucnjavi možete pratiti >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene