Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna nesreća

VIDEO Pilotkinja (87) zrakoplovom naletjela na padobranca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatna nesreća u kojoj je dvoje ljudi, srećom, lakše ozlijeđeno dogodila se na Floridi nakon što se pilot lakog zrakoplova zaletio u padobranca.

John Frost (49) pripremao se na doskok padobranom u zračnoj bazi na Tampi u Floridi, kad je na njega u zraku naletio laki zrakoplov kojim je upravljala Shannon Trembley (87). Zastrašujuću nesreću snimio je amaterski fotograf, koji se našao na mjestu događaja baš u to vrijeme, prenosi Florida Today.

Pročitajte i ovo Ilustracija u sjeverozapadnoj Kanadi Srušio se mali putnički avion koji je prevozio radnike: Samo jedna osoba preživjela Ilustracija Nesreća u Arizoni VIDEO Srušio se balon na vrući zrak: Četiri su osobe poginule, jedna je teško ozlijeđena

Glasnogovornica ureda šerifa okruga Polk, Carrie Eleazer, rekla je kako je vremešna Trembley vježbala manevre polijetanja i slijetanja zrakoplova u trenutku kad je zahvatila krilom padobransku užad.

VIDEO Drama u zraku: Padobranac skočio iz aviona i onesvijestio se!

Na fotografijama, koje možete vidjeti priložene u videu, zabilježen je trenutak u kojem je zrakoplov naletio na padobranca. Zrakoplov se zarotirao i naosom udario o tlo, a padobranac je odbačen nekoliko desetaka metara dalje.

Oboje sudionika nesreće prošli su s lakšim ozljedama. Frost je pušten nakon pružanja prve pomoći, dok je Trembley zadržana na promatranju. FAA i Odbor za sigurnost nacionalnog prijevoza istražuju okolnosti u kojima je došlo do nesreće, koja se dogodila u subotu.

Zanimljivo je i kako se nesreća dogodila na lokalni dan sigurnosti u padobranstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene