Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Navijači tukli novinara, snimatelj snimao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navijači australskog ragbi kluba Brisbane Broncos napali su televizijskog novinara tijekom javljanja uživo nakon utakmice ragbi lige između spomenutog kluba i kluba Melbourne Storm's. Snimatelj je incident snimao sa 'sigurne udaljenosti.

Novinar Ben Davis izvještavao je uživo nakon utakmice o pobjedi Melbournea nad Brisbaneom, kada su ga prvo napala dva mladića, od kojih je jedan nosio obilježja kluba iz Brisbanea.

Pročitajte i ovo Damir Matković Novinar i urednik Preminuo Damir Matković, legenda televizijskog novinarstva Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..."

Huligani su prvo ulazili u kadar tijekom javljanja i provocirali novinara, a onda se jedan od njih zaletio i srušio novinara na tlo, nakon čega su se i ostali sjurili u otvoren napad.

Novinar je dobio jak udarac šakom u glavu, no pretrpio je ipak samo lakše ozljede.

Davis je lokalnim medijima izjavio da je nakon provokacija jednom od navijača rekao da se ponaša neprimjereno i da on jednostavno pokušava raditi svoj posao. Nakon toga, kaže, navalili su.

Policija za huliganima još traga, a snimke će ih vjerojatno ubrzo dovesti do njih jer se nisu ni potrudili zamaskirati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene