Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od 6.4 do 8 km/h

VIDEO: Kruzer dotegljen u San Diego

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kruzer Splendorf, oštećen vatrom, stigao je u luku u San Diegu.

Luksuzni brod koji je 'zaglavio' na pučini u Meksiku zbog vatre koja je oštetila motor polagano je danas uplovio u luku u San Diegu, piše Reuters. Brod, koji je prevozio 3 300 putnika i 200 članova posade,  brzinom od 6.4 do 8 kilometara po satu doguran je do luke. Glasnogovornik tvrtke u čijem je brod vlasništvu rekao je kako su organizirali hotele, autobuse i avione za svoje putnike.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti Ilustracija crni praznici Užas na kruzeru! Putnici ispričali kako je izgledala drama koja je uslijedila: "Odmah sam osjetio mučninu u želucu"

>> Zarobljeni putnici na kruzeru dobit će povrat novca i plaćeni odmor

>> VIDEO: Stigla hrana za 4 i pol tisuće zarobljenih na kruzeru

Sedmodnevno putovanje započelo je u Long Beachu proteklu subotu, no već sljedeći dan brod je stao 80 kilometara od meksičke obale zbog vatre koja je oštetila motor. Požar je ugašen za tri sata i nitko od putnika ni članova posade nije ozlijeđen. Cijeli slučaj je pod istragom.  Mornarica je zarobljenim turistima dopremila vodu i hranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene