Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Bez sluha 15 godina

VIDEO Dirljivi trenutak kada je majka prvi put čula glas svog sina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je prije 15 godina ostala bez sluha 43-godišnja Dawn Keim vjerovala je da nikada neće čuti glas svog osmogodišnjeg sina.

U studenom prošle godine Dawn Keim je jedna televizijska postaja ponudila priliku za operaciju. Pristala je i u Institutu za sluh u Los Angeles su joj kirurški u uho ugradili posebnu elektroničku napravu. Iako zvuk koji sada čuje nije isti kako bi ga čula prirodno, najvažnije je da komunicira sa svojom obitelji onako kako se uvijek nadala da će moći, javlja NY Daily News.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Trenutak kada je prvi put čula glas svog sina, zabilježile su kamere emisije 'The Doctors', koja je organizirala i platila operaciju sluha za Dawn.

>> Veliki korak unaprijed u liječenju gubitka sluha

Srcedrapajuća snimka pokazuje trenutak kada Dawn prvi put čuje glas svog osmogodišnjeg djeteta. 'Volim te', rekao joj je sin Asher.

Ova 43-godišnjakinja rekla je kako su je u tom trenutku obuzeli posebni osjećaji. 'Sve je mnogo bolje nego što sam mislila da će to biti', zaključila je Asher.

Taj prekrasan i dirljiv trenutak pogledajte u priloženom videu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene